• Tech
KM

Szándékosan bénítják a régi Iphone-okat?

A 7-es megjelenése óta haldokolnak a korábbi modellek.

Perre készülnek az IPhone-osok? Legalábbis erről lehet olvasni számos angol nyelvű fórumon. Sokan közülük azt állítják, az IPhone 7-esek megjelenése óta a már meglévő IPhone-jaik működésében furcsa zavarokat észlelnek. Elsősorban az Iphone 6, 6 S, 6 S Plus készülékek esetében.

A faktor.hu talált egy fővárosi fiatalembert, aki azt mondja, sejti, miről lehet szó, hiszen ő is úgy érzi, a készüléke teljesítménye alaposan megromlott.

Egy IPhone 6 S Plust használok, a megjelenése után vettem, és azóta is elégedett voltam vele - mondta neve elhallgatását kérő forrásunk. - Az új IPhone-ok megjelenése óta azonban szemmel láthatóan romlott a teljesítménye. Sokszor tíz másodpercekre is megakad, lefagy, az éppen futó programokból gyakran kilép. A baráti körömben ketten is panaszkodtak hasonló dolgok miatt. Abban is maradtunk, hogy feltehetően az IPhone 7-esek felé szeretnének minket terelni a gyártók. De azért is szomorú ez, mert alig egy éve több, mint háromszázezret fizettem érte, ennyiért illene tökéleten működnie. Mint eddig

- tette hozzá.

Hogy elindul-e a per a tengerentúlon és vajon sikerrel jár-e? Ez egyelőre a jövő zenéje. 

Kommentek:

Top 0