• Sport
Faktor

Szalait már a Hannover mezében fotózták le

Most már hivatalos, hogy Szalai Ádám a Hoffenheimtől a Hannoverhez kerül, a csatár új csapata a Twittteren tett közé egy képet a magyar csatárról, ahol már rajta van a mez.

Fotó: Hannover/Twitter

Fotó: Hannover/Twitter

Szalai mellett ott van a képen Iver Fossum és Jamagucsi Hotaru, őket szintén most szerezte meg a Hannover. A csapat bemutatta az új vezetőedzőt, Thomas Schaafot és az új edzői stábot is. A Kicker információja jó volt, Szalait a szezon végéig vette kölcsön a Hannover, de opciós joga lesz megvásárolni a csatárt a szezon után.

„Ádám évek óta a Bundesligában játszik, és már sokszor bebizonyította, hogy bármilyen helyzetből képes gólt lőni. Nagyon örülünk neki, hogy itt van velünk” – nyilatkozta a Hannover elnöke, Martin Bader. 

Szalai a klub hivatalos honlapjának azt mondta, hogy nagyon várja már ezt az új kihívást a karrierjében, és reméli, hogy megfelel majd az edzői stáb elvárásainak. A Hannover jelenleg az utolsó előtti a német bajnokságban, a jobb tavaszi szereplés érdekében január 7-től egy hétre Törökországba megy a csapat egy edzőtáborba.  

Top 0