• Sport

Szalai Ádám a Maldív-szigetekről üzente meg, hogy hova igazolhat

Facebook-üzenetben tisztázta a magyar válogatott és a Hoffenheim csatára, hogy jelenleg egyetlen csapattal tárgyalt az esetleges átigazolásáról. Később az is kiderült, hogy miért írta magyar idő szerint délután 6-kor azt, hogy 23:52 van, ezért kihasználja az utolsó perceket az évből.

Fotó: Europress - DANIEL ROLAND / AFP

Fotó: Europress - DANIEL ROLAND / AFP

Szalai Ádám a Hoffenheim csapatában nem úgy szerepel, ahogy azt korábban várták tőle. A 2015/16-os szezonban mindössze öt meccsen játszott, négy bajnoki meccs mellett egy kupameccsen. Ezeken pedig gólt nem szerzett, ahogy a három válogatott meccsen sem.

Ezért nem meglepő, hogy a magyar csatár új csapatot keres. Most Facebook-oldalán tisztázta, hogy melyik az az egyetlen csapat, amelyikkel tárgyal.

23:52Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet!!!!Az utolsó perceket azért még kihasználnám egy dologra: A Hannoveren kívül... Szerző: Szalai Ádám, 2015. december 31.

A bejegyzéssel kapcsolatban többen is meglepődtek, hogy Szalai Ádám miért írja délután 6-kor azt, hogy kihasználja az utolsó perceket. Végül egy bejegyzéssel később kiderült, hogy a focista a festői szépségű Amilla Fusi hotelben töltötte a szilvesztert, ami a Maldív-szigetek egyik luxusüdülőjének számít. Így már érthető a bejegyzés időzítése is, mert az időeltolódás miatt az Indiai-óceán ezen részén hat órával hamarabb volt éjfél, mint Magyarországon.

Amilla Fushi szigete - Fotó: amilla.mv

Amilla Fushi szigete - Fotó: amilla.mv

A Hannover egyébként egy ponttal és egy hellyel előzi meg a Hoffenheimet a Bundesligában, mindkét csapat jelenleg kiesőhelyen van. A Hoffenheim jelenleg utolsó, míg a Hannover utolsó előtti. Az átigazolásnak lenne értelme, mert a Hannover a bajnokság első felében csak 17 gólt rúgott, a csapat legeredményesebb játékosa pedig a háromgólos Kijotake Hirosi, aki nem is csatár, hanem támadó középpályás.

Szalai Ádám átigazolását a német Bild már szinte biztosra veszi, igaz legutóbbi cikkükben azt írják, hogy a csatár érkezését hátráltatja az, hogy még az edzőkérdés sem tisztázódott Hannoverben.

A korábbi hannoveri játékos, Huszti Szabolcs a télen visszatér a Bundesligába, a Frankfurtban focizik tovább.

Top 0