• Kultúra
Faktor

Sz­tár­pa­rádé a Bem rak­parti Mini klub­ban

Kü­lön­le­ges kon­cert­tel ün­ne­pelte fenn­ál­lá­sá­nak 50. év­for­du­ló­ját a Mini klub. Az ün­nepi kon­cert igazi sztár­pa­rádé volt, Török Ádám­mal kö­zö­sen ze­nélt Hor­váth Char­lie és Les­lie Man­doki is.

50 évvel ezelőtt a Bem rakparton megnyitotta klubját a Mini zenekara.

Az elmúlt fél évszázad alatt

közel 1000 nagysikerű koncert

részese lehetett a nagyközönség a legendás Bem rakparti művelődési házban. A nagyszabású jubileumi koncert nem titkolt célja az volt, hogy méltóképpen emlékezzenek a zenészek és rajongók is a kultikus szórakozóhelyre.

FOTÓ: KOZMA ZSUZSI

FOTÓ: KOZMA ZSUZSI

A felhőtlen ünneplés mellett szomorúság is költözött a Mini klubba, hiszen a hajdani zenésztársak közül sokan már nem élhették meg ezt a különleges évfordulót. Az ő emlékük előtt tisztelgett Leslie Mandoki is, aki külön megemlékezett személyes barátjáról Andy Vajnáról.

A jubileumi koncert második felében Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla, Horváth Charlie,Papp Gyula, Pataki László, Kosik Kristóf, Mini: Németh Karcsi, Papp Gyula, Nagy István, Tóth Dénes, Kézdy Luca, Fehér Ádám és Török Ádám zenélt együtt, ami után A zene él tovább című dalt is eljátszották a közönség óriási örömére.

Kommentek:

Top 0