• Krimi
faktor

Sűrített levegőt fújtak munkatársuk végbelébe a pécsi pékek, börtönt kaptak

Sűrített levegőt fújt egy társa végbelébe három pécsi pék. Tavaly tavasszal akarták így megviccelni fiatal kollégájukat, aki bele is halhatott volna. A három péket most felfüggesztett börtönre ítélték.

Többek között a zsemleadagoló gépet szokták tisztítani a sűrített levegővel üzemelő pisztollyal. Tavaly tavasszal az egyik péknek jutott eszébe, hogy másra is lehetne használni. Két másik péket avatott be a tervébe, ők fogták le a fiatal fiút, földre teperték, levették róla a nadrágját, ő pedig a végbelébe szúrta a pisztoly végét, és befújta a levegőt, írta a bama.hu.

Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint akár bele is halhatott volna a fiú, mivel a 6 bar nyomással működő gép ki is szakíthatta volna a végbelét - erről a bíróságon beszéltek az MTI-nek. Most akár halált okozó, aljas okból elkövetett testi sértés miatt ítélték el az üzem korábbi dolgozóit. A gépet használó férfi 2, a két társa pedig 1,5 és 1 év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak.

2013-ban hasonló támadás miatt elítéltek egy férfit Szegeden is. Ő életveszélyes sérüléseket okozott egyik munkatársának, amikor, szintén viccnek szánva, sűrített levegőt fújt a végbelébe. Ők egy hódmezővásárhelyi készárujavító üzemben dolgoztak.

2011 júliusában, egy reggel a későbbi áldozat akarta azzal megviccelni támadóját, hogy a levegőpisztollyal a dereka felé fújt. Válaszul viszont a másik férfi hátulról lefogta, a földre rántotta, majd a végbélnyílásához irányította a működésben lévő levegőpisztolyt.

A férfi sokkos állapotba került, rosszul lett, hasa felpuffadt, hányt. Kórházba vitték, műtéttel mentették meg az életét. Hónapokig tartott, mire meggyógyult. A támadó itt is felfüggesztett börtönt kapott.

Top 0