• Sport
Faktor

Ha nem tudja kivárni a Super Bowl végét: megjósolták az eredményt - videó

Az amerikaifutball-bajnokság éves nagydöntőjét magyar idő szerint hétfő 00:30 perckor, vagyis vasárnap éjfél után rendezik meg a texasi Houstonban.

Az Atlanta Falcons és a New England Patriots játszik egymással, és egyre több magyar is kíváncsi az eredményre, amelyet lehet, hogy ezek a kiskutyák jó előre lelőttek.

Jimmy Fallon műsorában egy sereg kiskutyával jósoltatta meg a meccs eredményét. Fogott kilenc kutyát és egy Falcons-, illetve egy Patriots-feliratú tál eledelre szabadította őket – értelemszerűen az lett a győztes, akinek a tálját több kutya választotta. Íme:

A találkozót magyar idő szerint február 6-án 0.30-kor kezdik, Magyarországról a Sport Tv jelentkezik élő közvetítéssel - írja a Nemzeti Sport.

Az 51. finálénak a Houston hazai pályájául szolgáló, NRG Stadium ad otthont. A texasi városban ez lesz a harmadik finálé, és a második ebben a létesítményben (korábban Reliant Stadiumnak hívták).

A találkozónak hivatalosan az Atlanta lesz a házigazdája, így a Falcons választhatta ki, melyik mezben szeretne szerepelni, a Sólymok választása pedig a pirosra esett, így a Patriots a fehér, idegenbeli dresszben lép pályára. Az előző 12 Super Bowlból 11-et a fehér mezben játszó nyert meg.

Az amerikaiak szokás szerint óriási show-t építenek a találkozó köré, a mérkőzés előtt Luke Bryan énekli el a himnuszt. A másik kiemelt esemény a félidei műsor, amelyben ezúttal Lady Gaga lép fel.

Kommentek:

Top 0