• Külföld
Faktor

Súlyos rágalmazás érte Harryt és Meghant az esküvő előtt

Meghan Markle nővére a herceget és az egykori színésznőt sem kímélte.

Forrás: Europress-Ben Stansall/AFP

Forrás: Europress-Ben Stansall/AFP

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Meghan Markle és nővére, Samantha Grant nincsenek jó viszonyban egymással: az irigy féltestvér már többször megpróbálta lejáratni Meghant, és most ismét kikelt magából.

Samantha Grant Twitteren közölte Harry herceggel, hogy ideje felnőnie, és ne uszítsa még inkább Meghant, hogy az egykori színésznő figyelmen kívül hagyja saját családját - írja a Daily Mail. Az 53 éves Samantha megkérdőjelezte Harry humanitárius munkáját is, és képmutatónak bélyegezte a herceget.

A féltestvér azért is problémázott már Twitteren, mert ő és néhány családtag még nem kapott meghívást az esküvőre, holott a pár néhány nappal ezelőtt bejelentette, hogy 1200 olyan brit állampolgárt is meghívnak, akik valamilyen humanitárius cselekedetet hajtottak végre, esetleg a szociális hátterük vagy az eredményeik miatt választották őket. Samantha őket egész egyszerűen "idegeneknek" hívja.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Samantha már januárban is támadta Meghant: akkor azért szólt be testvérének, mert túl drágának találta a ruháját, melyben az eljegyzési fotókon pózolt. A képeken ugyanis egy 75 ezer dolláros (19 és fél millió forintos) ruhában pózol Harry oldalán, és szerinte ennek a pénznek jobb helye lenne a családban.

    Kommentek:

    Top 16