• Krimi
Faktor

Sörrel a kezében gyilkolt az ámokfutó

Több embert megsebesített, egyet pedig megölt egy lövöldöző vasárnap San Diegóban: miközben az egyik kezében a fegyvert tartotta, a másikkal sört ivott.

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

A helyi tévé szerint a férfi egy társasház úszómedencéje mellett nyitott tüzet az emberekre.

Egy szemtanú szerint a férfi a medence mellett ült, sörözött, és a másik kezében lévő fegyverből tüzelt. A házban lakó szemtanú azt is elmondta, hogy a lövöldöző két rendőrre is tüzet nyitott, ezért végül agyonlőtték.

Shelley Zimmerman helyi rendőrfőnök az incidens után sajtótájékoztatón ismertette a részleteket. A 49 éves Peter Selis hét embert lőtt meg, egyikük a kórházban belehalt sérüléseibe. Több sérült állapota is válságos. Először egy rendőrhelikopter ért a helyszínre, és a pilóta azt jelentette, hogy több sérültet lát, és a feltételezett elkövető is a helyszínen van, és úgy tűnik, újratölti fegyverét.

A helyszínre érkező három rendőr agyonlőtte a gyanúsítottat, miután a férfi rájuk emelte nagy kaliberű fegyverét - mondta el Zimmerman.

A rendőrség úgy tudja, Selis is az épületben lakott, de azt egyelőre nem tudták kideríteni, hogy miért kezdett lövöldözni.

Kommentek:

Top 0