• Krimi
Faktor

Konténerbe láncolta áldozatait, súlyos titkokat rejteget a sorozatgyilkos

Még több áldozata lehet a rettegett spartanburgi sorozatgyilkosnak, de nem hajlandó beszélni róluk.

Fotó: Europress / Handout / Spartanburg County Sheriffs Office - AFP

Fotó: Europress / Handout / Spartanburg County Sheriffs Office - AFP

Todd Kohlhepp legalább hét embert ölt meg bő egy évtized alatt, de állítja, ennél több áldozata is volt. Azt azonban nem árulja el, hogy hányan, és hogy hová rejtette el a holttesteket - írja a New York Post.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Kohlhepp állítása szerint többször is el akarta mondani a rendőröknek, hol vannak az eddig elő nem került áldozatai, de szerinte a nyomozók nem voltak eléggé kíváncsiak, úgyhogy már nem látja okát a további vallomástételnek.

    A 46 éves sorozatgyilkos ingatlanközvetítői vállalkozást vezetett, és 2016-ban bukott le: a rendőrök egy nagy rakodókonténerben egy nőt találtak, akit elrablója a nyakánál fogva láncolt a padlóhoz. A nő még élt, így el tudta mondani a rendőröknek, hogy párjával Kohlhepp egyik ingatlanában takarítottak volna, mikor a férfi agyonlőtte a nő párját, őt pedig leütötte - mikor magához tért, már a konténerben volt. A férfi maradványait egy sekély sírban találták meg.

    Kohlhepp letartóztatása után összesen hét áldozata maradványait találták meg, többeket konténerekben, leláncolva. A vizsgálat még tart, egyelőre nem tudni, hogy a férfi valóban több embert is megölt-e, vagy csak hazudik a figyelemért.

    Kommentek:

    Top 16