• Krimi
Faktor

Ezer rendőr keresi a sorozatgyilkos Fehér Norbertet, vérnyomot hagyott hátra

A férfinek a szakemberek szerint nem volt különösebb oka gyilkolni.

A szabadkai születésű, negyvenéves magyar gyilkos a kriminológus szerint minden ok nélkül öl. Olaszországban most ő az első számú közellenség.

Szökésben van a gyilkos. (Képünk illusztráció.)

Szökésben van a gyilkos. (Képünk illusztráció.)

Igazi könyörtelen, hidegvérű gyilkosként ír az olasz sajtó a 40 éves férfiról. Fehér Norbert nem messze a magyar határtól, Szabadkán született, de múltja miatt Igor Vaclavics néven Olaszországban kezdett új életet. Ott mindig elegáns öltönyökben mutatkozott, miközben rablásokból tartotta el magát.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Fehér Norbert többször is ült börtönben, de 2007-ben jó magaviselete miatt csaknem két évvel korábban szabadult - írja a Bors. Cellatársainak sem árulta el valódi személyazonosságát, mindenki csak az Oroszként ismerte, de az Interpol azonosította.

  Fehér április 1-jén kezdett ámokfutásba: az olasz Corriere beszámolója szerint egy budriói bár kocsmárosát mészárolta le a be­vételért. Nem sokkal ezután, menekülés közben Fehér egy önkéntes mezőőrre támadt. A 62 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

  A kocsmárossal történt dulakodás közben Fehér maga is megsérült, vérét megtalálták a helyszínen. A sebesülten menekülő férfira ezután egy speciális, ezerfős alakulatot állítottak az olasz hatóságok. Már tizenhetedik napja folyik ellene a hajtóvadászat.

  Nemrég a szökésben lévő Ladányi Lajosról is írtunk, aki Budapesten ólálkodik.

  Kommentek:

  Top 16