• Krimi
Faktor

Készenlétben a rendőrség: hazafelé tart a sorozatgyilkos, Fehér Norbert

A férfit a gyilkosság után románok bújtatták.

Az olasz hatóságok szerint hazafelé tarthat Szabadkára a többszörös gyilkos Fehér Norbert. A magyar származású férfi minden rokonát megfigyelik.

A több személyazonosságot is használó Fehér Norbertet Olaszországban hosszú évek óta csak Igor, az Oroszként ismerték, de Ezékiel, a Szerb néven is fu­tott. A férfit ezer rendőr üldözi, mert április 1-jén egy kocsmárost végzett ki a bevételéért, nyolc nappal később pedig egy mezőőrt, akinek társát súlyosan megsebesítette. Emellett még két további, 2015-ös gyilkossághoz is köze lehet - írja a Bors.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A rendőrök a kocsmárosgyilkosság helyszínéhez, Budrióhoz közel találtak friss nyomokat: eszerint Fehér Norbert egy Molinella melletti tanyán, egy kis házban húzta meg ma­gát, ami egy román nő tulajdona. Több külföldi is él ott, róluk a rendőrkutyák szagmintát is vettek, miután Fehér valószínűleg érintkezett velük.

    Az olasz hatóságok közben azt kérték a szerb rendőrségtől, hogy aki ismerheti Fehér Norbertet, azt figyeltessék. Ez érvényes a férfi két nővérére és édesanyjára is. Azt gyanítják ugyanis, hogy bármikor kapcsolatba léphet velük, sőt azt sem zárják ki, hogy hazafelé tart. A Bors úgy tudja, hogy a 40 éves férfi egészen korán kezdte saját útját járni, fiatalon elkerült otthonról, és komoly katonai múltja van, szemben azzal, amit magáról állított.

    Kommentek:

    Top 16