• Sport
András Ferenc

Sorozatban tizedik meccsét nyerte a Juventus, de még a Napoli vezet

A Juventus egy félidő alatt rúgott négy gólt, így sorozatban tizedik meccsét nyerte meg a csapat. Ezek ellenére még mindig második helyen állnak a bajnokságban, mert a Napoli is győzni tudott szombaton.

Fotó: Europress - Dino Panato/Getty Images

Fotó: Europress - Dino Panato/Getty Images

A Juventus nagyon rosszul kezdte az olasz bajnokság 2015/16-os szezonját. Az első hat fordulóban mindössze egy meccset tudtak megnyerni, viszont azóta feljavult a csapat játéka. A Juventus október 31-e óta minden meccsét megnyerte a Serie A-ban, így történt ez ma is az Udinese ellen.

A meccs első gólja szabadrúgásból született, Dybala a 15. percben csavart a kapuba. A csatár szerezte a harmadik gólt is, azt tizenegyesből lőtte. Az argentin játékos ezzel 11 gólos a bajnokságban, amivel a góllövőlista második helyén áll a 20 gólos Gonzalo Higuain mögött.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A mérkőzés összefoglalója:

  A győzelemnek köszönhetően a Juventusnak immár 42 pontja van, de ez csak a második helyre elég a 44 pontos Napoli mögött.

  A mai napnak magyar érdekeltsége is volt az olasz labdarúgó-bajnokságban, mert 20 perc játéklehetőséget kapott a héten igazolt Balogh Norbert a Palermo csapatában. A magyar játékost korábban a klub elnöke az új Cavaninak nevezte, a Palermo 2,2 millió eurót fizetett a Debrecennek a magyar csatárért.

  A 20. forduló végeredményei:

  Chievo–Empoli 1–1

  Roma–Verona 1–1

  Udinese–Juventus 0–4

  Bologna–Lazio 2–2

  Carpi–Sampdoria 2–1

  Genoa–Palermo 4–0

  Atalanta–Inter 1–1

  Torino–Frosinone 4–2

  Napoli–Sassuolo 3–1

  Top 16