• Krimi
Faktor

Soroksári gyilkosság: elhunyt az ügy kulcsfontosságú szereplője

A férfi megoldhatta volna a rejtélyes gyilkosságot, de váratlanul életét vesztette.

Illusztráció.

Illusztráció.

Fontos tanúként szerepelt a soroksári ügy nyomozásában az a férfi, akivel halála előtt kapcsolatot létesített a meggyilkolt Gyurik Krisztina. A koronatanúval azonban nemrég szívroham végzett.

Két férfi DNS-ét azonosították a futónő holttestén, ám erről a nyomról bebizonyosodott, hogy egy kínos szakmai hiba következménye: az egyik mintát egy boncmester gondatlansága miatt rögzítették.

A Bors úgy tudja, hogy a rendőrség 2016-ban tanúként hallgatta ki a nő állítólagos szeretőjét, akivel csak sétáltak és együtt ebédeltek a férfi elmondása szerint. A férfi vállalta a hazugságvizsgálót is, azonban nem sokkal meghallgatása után váratlanul elhunyt. A lap úgy tudja, halálát aortarepedés okozta. A férfi házas volt, és nem messze attól a helytől lakott, ahol a nő rendszeresen kocogott, de az áldozat férje őt okolta felesége haláláért.

Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én tá­madták meg futás közben. Kezeit összekötözték, megbecstelenítették, majd brutális kegyetlenséggel megölték. A bántalmazás a nő kemény védekezése miatt durvulhatott el. A rendőrség korábban ötmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Kommentek:

Top 0