• Belföld
Faktor

Egyre távolabb kerül a rendőrség a soroksári futónő gyilkosától - megszólalt a férj

Az ügy koronatanúja is életét vesztette, bár ettől a gyászoló férj elégtételt érzett.

Az áldozat férje, Kardos Lajos szerint a koronatanú halála után nincs már esély a tettes megtalálására. Mint kiderült, szívrohamban meghalt a soroksári ügy koronatanúja. A kocogás közben meggyilkolt Gyurik Krisztina férje a Borsnak mesélt arról, hogy mit érzett, amikor értesült a férfi halálhíréről.

Már korábban értesültem a rendőrségtől, hogy ez a férfi meghalt. Arról is tudok, hogy aortarepedés miatt hunyt el. Utánanéztem, ez akkor következik be, ha valaki hosszú időn keresztül stresszel. Ezt az embert nagyon megviselte a feleségem halála, ráadásul hazugságvizsgálaton is részt kellett vennie az üggyel kapcsolatban. Őszintén, amikor megtudtam, hogy elhunyt, elégtételt éreztem. Korábban már elmondtam egy interjúban, hogy szerintem köze lehet a feleségem meggyilkolásához. Ezt a rendőrökkel is megosztottam, kértem őket, hogy nyomozzanak utána

– reagált Kardos Lajos, a megölt nő férje. A Best 2014-ben írta meg, hogy Gyurik Krisztina a halála előtt eltitkolt kapcsolatba került a szívrohamban elhunyt, korábban az energiaszektorban dolgozó férfival. A magazinnak a férfi azt mondta, közös sétánál, ebédnél sosem jutottak tovább, és kikérte magának a feltételezést, hogy bármi köze lehetne Krisztina halálához. Kardos Lajos a rendőrségen hallott először a kapcsolatról, később egy fotó alapján rájött, hogy egyszer együtt látta feleségét a férfival.

Azzal, hogy meghalt, egyre távolabb kerülünk, hogy kiderüljön, ki a gyilkos. Ezt nehéz megélni, a rendőrségnek nehéz dolga van, és a családunk számára is felfoghatatlan csapás

– mondta a férj. Hozzátette, hiába él fiával ma is a tragédia helyszínének közelében, nem tervezi, hogy elköltözik a feleségével közösen felépített soroksári házból. Azt mondja: bárhová is utazik, mindenhol emlékezteti valami elhunyt nejére.

Kommentek:

Top 0