• Belföld
Faktor

Soroksári gyilkosság: 60 éves férfi került a rendőrség látóterébe

Saját felesége vádolta meg a férfit.

Saját felesége vádolt meg egy hatvanéves férfit azzal, hogy megölte Soroksáron Kardosné Gyurik Krisztinát. A meggyilkolt családanya özvegye számolt be a Borsnak a megdöbbentő bejelentésről.

Néhány éve már, hogy egy hölgy azzal keresett meg, hogy az ő hatvanéves férje ölte meg Krisztinát. Azt is elmondta, hogy férje egy sötét autóval közlekedett. A rendőrök utánamentek a bejelentésnek, de kacsának találták. A házastársak valószínűleg összevesztek, és az asszony így akart bosszút állni a férjén. Mostanában nem kerestek önjelölt mindentudók, ilyesmi régebben fordult elő. Akkoriban főként halottlátók próbálkoztak

– mondta a Borsnak Kardos Lajos, hozzátéve, bízik a rendőrökben, hogy előbb-utóbb kézre kerítik a tettest. A férj a lapnak azt is elárulta, közös gyermekük nem foglalkozik az ügyben megjelenő újságcikkekkel. Roland már 14 éves, edzésre jár, éli a kamaszok életét.

Már több mint négy év telt el a gyilkosság óta, de még mindig nem tudni, mi történt. Krisztinát 2013. szeptember 25-én ölte vagy ölték meg ismeretlenek. A rendőrség ötmilliós vérdíjat tűzött ki. Idén kiderült, hogy egy tévedés miatt kereshettek évekig két tettest, a boncolásnál ugyanis az asszony holttestére került egy – az ügyben ártatlan – férfi DNS-e.

Kommentek:

Top 0