• Krimi
Faktor

Sorban álltak a rendőrségen a Balaton Soundon kirabolt emberek

Rengetegen akartak feljelentést tenni.

Ahogy arról a Faktor is hírt adott, a csütörtöki Tiesto koncert alatt a tömegben paprikaspray-vel fújtak le embereket a Balaton Soundon, majd letépték az ékszereiket, több százezer forintnyi értéket zsákmányolva. Később azonosították a gyanúsítottakat, majd vasárnap hajnalban több bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt öt külföldit állítottak elő Zamárdiból a Siófoki Rendőrkapitányságra.

Sokaktól vették el az értékeket.

Sokaktól vették el az értékeket.

Kiderült, hogy a fesztiválozók mégsem lélegezhettek fel. A 444.hu egyik olvasója arról számolt be, hogy szombaton este neki is letépték a nyakláncot a nyakából, a rendőrségen pedig ő volt a negyedik, aki feljelentést akart tenni. Tibor elmondása szerint a biztonságiak arról tájékoztatták őt, hogy rengeteg emberrel csináltak ilyet a fesztivál idején.

Szervezett bandák fosztogatják a fesztiválozókat… Viszont azt nem értem, ha tudnak róla, hogy ez történik, akkor miért nem tesznek ellene, miért nem küldenek pl. civil ruhás biztonsági embereket az emberek közé

– írta a pórul járt bulizó.

Tibor azt is hozzátette, hogy a VOLT fesztiválon például rengeteg volt a civil ruhás rendőr, de a Soundon ezt nem tudták megoldani.

Épp ezért sajnos rengeteg rablás volt most idáig a Soundon!! A rendőrségen több órát kellett sorba állni a feljelentés megtételéig mert annyi sértett volt…

– fogalmazott.

Kommentek:

Top 0