• Külföld
Faktor

Elképesztő módon mentette meg két munkás az öngyilkosságra készülő férfit

Rendőrt is hívtak, de nem ők oldották meg a vészhelyzetet.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Két sörszállító a napokban egy férfire lett figyelmes, aki épp egy hídról készült leugrani. Kwame Anderson és Jason Gabel pont végeztek egy sportbár megrendelésének kiszállításával, mikor a minnesotai Interstate 94-en hajtva észrevettek egy alakot, aki a korlát túloldalán álldogált. Megálltak, hívták a rendőrséget, közben pedig Gabel megszólította a férfit.

Bár a diszpécser azt tanácsolta, hogy a hatóságok érkezéséig maradjanak távol tőle, Anderson aggódott, hogy túl késő lesz, mire a rendőrök kiérnek, így megközelítette a kétségbeesett férfit és kérdéseket tett fel neki A szállító igyekezett étellel és pénzzel jobb belátásra bírni az ismeretlent, de ő nem tágított tervétől - írja a dailydot.com.

Jason legalább egy órán keresztül beszélt a férfihoz, azután is, hogy a helyszínre érkeztek a rendőrök, aztán egy ponton Anderson feltette a kérdést: "Nem akarsz velem inni egyet?”

A korábban ellenkező ismeretlen erre azt válaszolta, hogy „Talán”, mire a közelben álló rendőrök hoztak egy 12-es pakk sört, amivel végül sikerült rábeszélni a férfit, hogy másszon le a híd veszélyes részéről, és ezután kórházba is tudták vinni.

Kommentek:

Top 0