• Krimi
Faktor

Egy másik diák szeme láttára feküdt le tanítványával a somogyi tanárnő

A történtekről videó is készült.

Illusztráció.

Illusztráció.

Tizenéves iskolás fiúval folytatott szexuális viszonyt egy 30 év feletti kadarkúti tanárnő, ebben az ügyben nyomoz a rendőrség. Miközben a pedagógus és a kamaszfiú intim helyzetben együtt voltak, egy másik fiú a telefonjával felvételt készített a történtekről.

A városban mindenki erről beszél, hiszen senki sem gondolta volna a tanárnőről, hogy képes ilyesmire. Azóta a gyerekek helyettesítő tanárt kaptak egy helyi anyuka szerint.

Az iskolások elmondták a Sonline-nak, hogy a viszony a tanár és a 15 éves gyerek között március óta tartott. A tanárnő egyedül élt. A felvételt a diákok nem látták, úgy tudják, hogy lefoglalta a rendőrség.

A tanárnő már nem tanít ott, a fiú viszont továbbra is oda jár. "Nem látszik rajta semmi, tanul velünk. Nem értjük, hogyan fajult idáig ez a helyzet" - mondták.

A portál felhívta az igazgatót is, hogy a történtekről kérdezze, de ő letette. A tanárnőt sem lehetett elérni. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Bakó Zsuzsanna arról tájékoztatta a lapot, hogy az említett ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság valóban folytat eljárást.

Kommentek:

Top 0