• Krimi
Faktor

Összeomlott a gyásztól a meggyilkolt sólyi kislány családja

Az édesanya nem akarja elhinni, hogy F. Ferenc mit tett a kislányával.

Magával csalta, levetkőztette és meggyilkolta a sólyi kislányt a 16 éves F. Ferenc. A hajmáskéri fiú hétfőn a rendőröknek a helyszínen mutatta meg, hogyan végzett a nyolcéves Adriennel. Részletes beismerő vallomása után a kamaszt előzetes letartóztatásba tették. Adriennt az édesanyja pénteken látta utoljára, mielőtt Ferenc eltűnt vele. A kicsi holtteste órákkal később került elő a közeli Séd patakból. Dani, a megölt lány bátyja azt mondta, sírni szeretne, de nem tud, és nem érti, miért tették ezt kishúgával.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

"Sokfélét beszélnek Feriről, de én vicces fiúnak ismertem. Nem akarom elhinni, hogy ezt tette a testvéremmel" – mondta Adrienn bátyja, akit többször kihallgattak a rendőrök, Ferencről kérdezgették. Ám a felfoghatatlan tett állítólagos elkövetőjéről még a meggyilkolt kislány édesanyja sem sokat tud.

"Nem is ismerte a kislányom, úgy tudom, az eltűnése előtt két-három nappal találkoztak először" – mondta el a Blikknek az anya. "Aztán a kicsim valamiért elment vele péntek este fél hét körül. Nekünk nem is szólt, csak eltűntek."

Az asszony szerint már fél 8-kor keresni kezdték a kislányt, nem sokkal este 10 óra előtt a rendőrséget is értesítették.

"Most minden remény elveszett, bele kell törődnöm a felfoghatatlanba: tényleg az én gyermekemről szóltak azok a borzalmas hírek" – fakadt ki Zsanett, az édesanya, aki hozzáfűzte: mihamarabb a szemébe akar nézni annak, aki elvette egyetlen lánya életét.

Hogy pontosan hogyan végzett a fiú a kislánnyal, egyelőre rejtély. Mint ahogy az is, miért voltak a kicsi ruhái a Séd pataknál, ha a testét aztán kilométerekkel arrébb találták meg. F. Ferenc a rendőröknek azt beismerte, hogy levetkőztette a gyereket, de hogy miért, azt a hatóság nem árulta el. Annyit mondtak, nem tudják megerősíteni, hogy szexuális indíttatásból gyilkolt. Ferenc anyja viszont azt mondta, kiáll a fia mellett.

A végzetes estén fél hétkor ment el a kislány Ferenccel sólyi otthonukból. A gyereket már egy óra múlva keresni kezdte a család. Nem sokkal este 10 előtt a rendőrségen is bejelentették a gyerek eltűnését, éjjel fél háromkor találták meg a kislány holttestét a zsilipnél.

Kommentek:

Top 0