• Krimi
Faktor

Szörnyű részletek láttak napvilágot a sólyi gyerekgyilkosságról

A kislány halálát fulladás okozta, de gyilkosa előtte szexuálisan közeledett hozzá.

A Bors tudta meg, hogy a 8 éves sólyi kislányt meggyilkoló F. Ferenc szexuális szándékkal támadt áldozatára. Nehéz elképzelni, de nagyon úgy tűnik, hogy féltékenység állhat a sólyi gyermekgyilkosság hátterében. A 16 éves F. Ferenc érdeklődését felkeltette a mindössze 8 esztendős Adrienn, a kislány azonban egy másik fiúval szimpatizált, amit a gyilkosa nem tudott megemészteni.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Miután a Séd patakhoz csalta a gyermeket, szexuálisan közeledett hozzá. Hogy ne ellenkezzen, fejbe vágta egy kővel, deréktól lefelé lemeztelenítette, ám ekkor elállt szándékától, végül nem erőszakolta meg, inkább a vízbe dobta Ad­riennt.

"Nem ritka, hogy a támadó célja a nemi erőszak, de amikor meglátja a lemeztelenített, sérült testet, megijed vagy megundorodik. Úgy is mondhatnánk, hogy elmegy a kedve" – magyarázta a lapnak Bezsenyi Tamás kriminológus.

A kis Adrienn édesapjának nyilatkozata is egybevág ezzel. Horváth Győző az azonosítást követően úgy fogalmazott: "amikor a nemi erőszakról kérdeztük a rendőröket, azt mondták, jobb, ha nem tudjuk, hogy pontosan mi történt". A rendőrség a sajtótájékoztatón F. Ferenc tettét „hirtelen érzelmi döntéssel” magyarázta, amit elképzelhető, hogy a kislány visszautasítása idézett elő.

A család csütörtökön megkapta a temetési engedélyt, és megismerhették a boncolási jegyzőkönyvben leírtakat is. A szakértői vélemény a szülők feldolgozhatatlan traumáját csak tovább fokozza.

"Brutálisan betörte a koponyáját, majd a vízbe dobta. Még ekkor is élt szegénykém, a halálát fulladás okozta" – mondta az apa.

Kommentek:

Top 0