• Külföld
Faktor

Sokkot kapott az anyuka, mikor meglátta, mit csinál kislánya a McDonald's-ban

A gyerek egy használt óvszert talált és bevette a szájába.

Szexuális betegségekre kell szűrni egy kislányt, miután egy McDonald's-ban használt óvszert talált, amit cuminak használt.

Az eset Ausztráliában történt. Wendy férjével és kétéves kislányával egy péntek este, hat óra körül látogatott meg egy gyorséttermet. Az anya elment rendelni, majd mikor visszajött, azt látta, hogy a kislány, akire addig a férj felügyelt, boldogan cumizik valamin. Kivette a szájából, majd, mikor meglátta, miről van szó, azonnal kimosta a kicsi száját, és inni adott neki.

Eközben az apuka kicsapta a pultra a talált tárgyat, hogy a személyzet is jól lássa, miről van szó. Úgy gondolják, a kislány az egyik széken találhatta az óvszert. Távozásuk előtt még egyszer visszakérték, és lefényképezték.

Később elvitték a kicsit orvoshoz az eset miatt, aki azt mondta, kérjék vissza az óvszert az étteremből, hogy be tudják vizsgálni a lehetséges szexuális úton terjedő betegségekre.

"Mikor visszamentem, nem adták oda az óvszert - mondta a dühös anyuka a Daily Starnak. - Undorító, ahogy a családommal bánnak. Csak szerettük volna ellenőrizni, hogy a kislányunk jól van. Most három hónapot kell várnunk egy vértesztre".

A gyorsétterem szóvivője azt mondta, az óvszert eljuttatták a kórháznak a teszthez. Az esetért elnézést kértek, de szerintük nem hibáztak; a műszakvezető betartotta az előírásokat, és átnézte az éttermet félóránként, óvszert viszont egyszer sem talált.

Kommentek:

Top 0