• Külföld

Sokkolóval állították meg a diákot a rendőrök - videó!

Újabb durva rendőri intézkedésről szóló videók kerültek elő az Egyesült Államokban. Alabamai egyetemisták éjjel hangosan buliztak, kihívták a rendőröket, de a diákok nem A rendőrök sokkolóval és gumibottal próbálták megfékezni őket.

Hajnali negyed négykor mentek ki a lakáshoz a rendőrök, mert a szomszédok szerint az ott szórakozó fiatalok túl hangosan hallgatták a zenét. A sárga mellényes rendőr az ajtóban állva megpróbálta kihúzni a folyosóra az egyik férfit, aki nem hagyta magát. Eközben egy női hang azt kérdezgette folyamatosan és egyre agresszívabb hangon a rendőrtől, hogy a férfit letartóztatják vagy őrizetbe veszik-e?

Az erről készül videót ide kattintva nézheti meg!

Ezután egy másik férfi többször is megpróbálta erővel rácsapni az ajtót az intézkedő rendőrre. Ekkor a női hang már azt kérdezi, hogy letartóztatják-e a férfit. A rendőr azt feleli, igen, le van tartóztatva. Erre ketten is ráordítanak, hogy miért? A rendőr azt mondja nekik, hogy menjenek hátrébb. Többen is felvették a telefonjukkal a történteket.

Forrás: youtube

Forrás: youtube

A rendőr ekkor megunja, hogy nem engedelmeskednek neki és belép a lakásba. Dulakodás kezdődik a rendőr és a fiatalok között. Több rendőr is odaszalad az ajtóhoz. Az addig rikácsoló nő pedig őrjöngő hangon, káromkodva üvöltözik a rendőrökkel. Az egyik rendőr odalép a videó készítőjéhez és azt mondja, hogy nyugodjanak le, mindenki nyugodjon le. Közben a nő a folyosón folytatja az üvöltözést.

Az esetet többen is felvették videóra. A folyosóról készített felvételeken az látszik, hogy amikor a rendőröknek sikerül kirángatni egy férfit a lakásból, akkor az egyik rendőr elektromos sokkolót is használ. Miután a férfi a földre kerül, egy másik rendőr többször is megüti egy gumibottal.

Itt látszik az is, hogy a folyamatosan kiabáló nő a földön fekve többször is megpróbál belerúgni a rendőrökbe. Végül két embert tartóztattak le, ellenszegülés, zaklatás és a rendőri intézkedés akadályozása miatt.

A Tuscaloosa-i rendőrség kiadott egy nyilatkozatot, amiben azt ígérik, hogy az eset összes körülményét alaposan kivizsgálják.

Top 0