• Külföld
Faktor

Sokkolóval szedték le a rendőrök a részeg utast a gépről

Rendőröknek kellett lekísérniük egy agresszív utast egy repülőgépről, amely a tomboló vihar miatt megváltoztatta az útvonalát.

Illusztráció

Illusztráció

A gép Eindhovenből tartott Manchesterbe, de a már halálos áldozatokat is követelő Doris vihar miatt repülés közben meg kellett változtatnia útvonalát, és így Liverpoolban ért földet. Az egyik utas már repülés közben is nagyon agresszíven viselkedett, és egyre többet ivott, de mikor kiderült az úti cél megváltozása, végleg elvesztette a kontrollt - írja a Mirror.

A férfi a folyosón járkált, a többi utashoz beszélt hol kedvesen, hol támadóan, miközben a stewardessek többször is rászóltak, hogy üljön le a helyére. A férfit azonban nem érdekelte, hogy a vihar miatt rázkódik a gép, továbbra is zavarta a személyzet munkáját, és újabb italokat követelt.

A pilóta végül rendőröket kért a reptérre, akik a leszállás után hiába kérték a férfit, hogy menjen velük, ezért végül sokkolót használtak.

Az utasok végignézték a jelenetet, mert csak ezt követően hagyhatták el a gépet. Liverpoolból buszok szállították át őket Manchesterbe.

Kommentek:

Top 0