• Külföld
Faktor

Kegyetlenül kihasználták a szerelmes férfit: az első megismert nő kifosztotta

A skót Colin Orr átverés áldozata lett, amikor beleszeretett egy ukrán nőbe. A szakács egy Interpals nevű oldalon kutatott levelezőpartnerek után, és rögtön az elsőbe beleszeretett.

Olga Marcsenko volt az első, akivel a skót szakács levelezni kezdett. Olga megírta neki, hogy Luhanszkban él a kislányával, és azt is tudatta, hogy özvegy, mivel a férje meghalt a háborúban.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Azt állította, hogy anyagi nehézségekkel küzd, Colin pedig nem habozott segíteni. Eladta saját gitárját és számítógépét, és 1600 fontot (körülbelül 560 ezer forint) küldött a nőnek. A férfi azt hitte, hogy bármi lehet még ebből a kapcsolatból, ezért örömmel segített.

Minden nap írtak egymásnak, de telefonon is beszéltek. Olga fél év levelezgetés után szerelmet vallott a negyvenéves szakácsnak, és azt mondta, szívesen kiköltözne lányával együtt. Colin Orr megvásárolta kettejük repülőjegyét, és július elsején kiment eléjük a repülőtérre.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Olga azonban nem jött el, ahogy a lánya sem. A skót férfi először megijedt, és bejelentette a nő és kislánya eltűnését. A hatóságok közölték vele, hogy az általa keresett személyeket megtalálták, és Ukrajnában vannak.

    Colin most az internetes csalással foglalkozó központhoz fordult, hogy története minél több emberhez eljusson, és a lehető legkevesebben essenek áldozatául ilyesféle átveréseknek.

    Kommentek:

    Top 16