• Krimi
Faktor

Beteg papás-mamást játszatott a kicsikkel a pedofil, majd megerőszakolta őket

Gerald Wilson egy erdős területen megerőszakolt egy hétéves kislányt is, akire ráparancsolt, hogy ne sírjon, mert olyan csak a kétévesek csinálnak.

A 67 éves, Locerkbie-ben élő férfi a bíróságon beismerte, hogy a kilencvenes években a kislányt öt éven át zaklatta.

A skót férfi a kislányt kocsival vitte az erdőbe, ahol megerőszakolta. A lány mondta a férfinak, hogy nagyon fáj, amit csinál vele, és könyörgött, hogy fejezze be. A férfi azonban nem hagyta abba, csak amikor végzett. A kislányt visszaültette a kocsiba és hazaautózott vele. A kislány csak sírt és sírt, a férfi viszont azt mondta neki, hogy csak a kétévesek sírnak, fejezze azonnal be.

A férfi több gyereket is zaklatott.

A férfi több gyereket is zaklatott.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Később egy üres házban erőszakolta meg a kislányt. A gyereket hat éves korától 13 éves koráig folyamatosan zaklatta. Wilson a bíróságon azt is beismerte, hogy egy másik lányt és egy fiút is szexuálisan zaklatott. A gyerekekkel „papás-mamásat” játszott, a kicsiknek egymás nemi szervét kellett fogdosniuk.

    Perverzióját 1987 és 1994 között élte ki a gyerekeken, de egészen 2013-ig nyugodtan élt. Ugyanis csak ekkor jelentette a rendőrségen az erőszakot az egyik áldozata.

    Wilson bekerült a szexuális bűnözők nyilvántartásába, de az ítéletet csak a jövő hónapban hirdetik ki ellene – írja a The Sun.

    Kommentek:

    Top 16