• Sport

Sírva jelentette be visszavonulását a legendás focista - videó

Különleges sajtótájékoztatót tartott a Denver Broncos irányítója, Peyton Manning. Előbb a csapat vezetése és Gary Kubiak főedző mondott beszédet, majd egy rövidfilm lejátszását követően maga Manning is, aki könnyeivel küszködve elköszönt.

Fotó: Europress - Doug Pensinger/Getty Images

Fotó: Europress - Doug Pensinger/Getty Images

Hivatalosan is bejelentette visszavonulását Peyton Manning a Denver Broncos irányítója. Manning utolsó meccsén, a jubileumi 50. Super Bowlban nem játszott jól, de csapata ezek ellenére nyerni tudott.

Ezt követően megindultak a találgatások, hogy Manning visszavonul-e, de tegnap kiderült, hogy ma a Colts korábbi irányítója sajtótájékoztatót tart, ahol bejelenti, hogy ez volt az utolsó éve a ligában.

A sajtótájékoztató magyar idő szerint este 7 órakor kezdődött, ahol előbb a tulajdonosok, majd az edző is elköszönt a több NFL-rekordot is tartó Manningtől.

Peyton Manning jobbá tette a csapatunkat, az egész szervezetet, de még a közösségünket is.

- mondta Joe Ellis, a klub igazgatója.

Nincs még egy fickó az NFL-ben, aki úgy hagyta abba a focit, hogy elmondhatja magáról, hogy minden lehetségeset megtett az irányító poszton. Peyton Manning ezt elmondhatja magáról.

- mondta John Elway, korábbi kétszeres Super Bowl-győztes Broncos-játékos, a csapat általános igazgatója.

Mindössze kilenc hónapot dolgozhattam veled, de egy életen át emlékezni fogok rád

- búcsúzott Kubiak, a csapat főedzője.

Ezt követően levetítettek Manningnek és a sajtó munkatársainak egy videót, amelyen az irányító legszebb pillanatai voltak láthatóak, és ez alatt felsorolták, hogy mi mindent nyert Manning pályafutása alatt, illetve milyen rekordokat döntött meg.

Végül Manning lépett a színpadra, aki 15 másodpernyi szünetet követően, megkezdte beszédét, és egy rövid felvezetést követően könnyeivel küszködve bejelentette visszavonulását.

Manning bejelenti visszavonulását:

Van valami ebben a 18 évben. A 18 egy jó szám. Ma visszavonulok a profi futballtól

- mondta Manning.

Top 0