• Krimi
Faktor

Hiába sírt anyukájáért a kislány, mellette fojtották meg

A 33 éves Nicola Haworth holttestét péntek reggel találták meg otthonában, mellette kilenc hónapos kislánya sírt az anyukájáért. Az eset kapcsán letartóztattak egy 34 éves férfit, akire a rendőrök gyanús viselkedése miatt figyeltek fel. Kést is találtak nála.

Illusztráció

Illusztráció

A 9 hónapos kislányt sértetlenül találták édesanyja holtteste mellett, jelenleg biztonságos helyen vigyáznak rá – írja a Daily Mail.

Nicola bátyja, Robert szerint húga fantasztikus anya, testvér és nagynéni volt, aki nélkül a világ már sosem lesz olyan, mint régen. A szomszédok is azt mesélték, hogy nagyon szerették őt.

A Lancashire-i rendőrség még mindig nyomoz az ügyben, a gyanúsítottat egy mentális betegek részére létrehozott egységben tartják fogva. Az eddigi információk alapján a férfi ismerte az áldozatát, de részleteket nem árultak el a hatóságok. Annyit tudni, hogy előbb gyanús viselkedése miatt vallatták a rendőrök – ekkor került elő a kabátjában rejtegetett kés is. Csak miután megtalálták Nicola holttestét, akkor derült ki, hogy a férfi gyilkolt is.

Kommentek:

Top 0