• Krimi
Faktor

Kegyetlen: a saját sírját ásattak meg az elrabolt férfival

Egy rablás során előbb kikötöttek és egy fémcsővel vertek egy kijevi férfit, majd a saját sírját ásatták meg vele. A rendőröknek sikerült elkapniuk az elkövetőket.

A Kijev Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint az ukrajnai Kijev megyében elraboltak egy férfit, akitől a támadói 260 ezer hrivnyát követeltek, megkínozták, sőt a saját sírját is megásatták vele – írja a Kárpátinfo.net.

Illusztráció

Illusztráció

Az eset során a 23 éves férfi Kijev külvárosában, az egyik barátjánál vendégeskedett, amikor ismeretlen személyek betörtek a házba: elloptak 600 hrivnyát, egy mobiltelefont, valamint az autója slusszkulcsát. A fiatalembert ekkor a szomszéd ház pincéjébe vitték, ahol kikötözték, majd pénzt követeltek tőle, miközben egy fémcsővel ütötték.

A támadók ezt követően egy erdőbe vitték a foglyukat, ahol arra kényszerítették, hogy ássa meg a saját sírját. Az áldozatnak végül sikerült elmenekülnie, és jelentenie az esetet a rendőrségen.

A rendőröknek később abban a házban sikerült elfogniuk a 22-30 év közti elkövetőket, ahol fogva tartották a fiatalembert. Fegyvereket és lőszereket is lefoglaltak, az ügyben pedig eljárást indítottak.

Kommentek:

Top 0