• Politika
Faktor

Sérülések nyoma volt az eltűnt MSZP-s politikuson

A január 5-én eltűnt zuglói képviselőt, Sápi Attilát eltűnése előtt megverhették. Régebbi Facebook-bejegyzései negatív hangvételűek és arról is írt, hogy már nem érdekli a politika.

Nem ez az első eset, hogy Sápi Attila eltűnt, a férfi élettársa ezért is várt egy hetet, hogy rendőrségen is bejelentést tegyen. Korábban a politikus csak néhány napra tűnt el, akkor végül az utcán, zavart állapotban találtak rá. Ezután pszichiátrián kezelték rövid ideig – tudta meg a Privát Kopó. Sápi élettársa depresszióra hajlamos, labilis idegrendszerű embernek jellemezte a 43 éves politikust.

„Attila nagyon zavartan viselkedett, kérdésemre, mitől keletkeztek a testét borító sérülések, csak annyit válaszolt, hogy verekedett. Azt, hogy milyen okból és kivel/kikkel került összetűzésbe, többszöri kérdésemre sem árulta el” – mondta a lapnak a fiatal nő.

Korábban a Faktornak Tóth Csaba, a MSZP zuglói képviselője párttársát zárkózottabb, fegyelmezett típusú embernek írta le.

Közben a Blikk szerint Sápi félreérthetetlen figyelmeztetéseket kaphatott eltűnése előtt, ezt a lap a politikus autójának rendkívül rossz állapotával magyarázza: a motorháztetőjén a festék foltokban fel van marva, mintha kromofággal öntötték volna le, míg az oldalán kulcskarcolások nyomai lehetnek.

Nem árulkodnak jó közérzetről Sápi Attila Facebook-bejegyzései sem. Két barátja meghalt az ukrajnai harcok során, fájdalmáról elütésekkel, rossz helyesírással ír – számol be a Bors. Barátainak halálhíre nagyon elkeserítette: azt írta, pusztító haragot érzett és se a politika, se más nem érdekelte tovább.

Sápi Attila állandó lakhelye Pilis, ezért jelenleg a Monori Rendőrkapitányság keresi.

Top 0