• Krimi
Faktor

Seprűnyéllel öltek meg egy idős asszonyt

Seprűnyéllel annyira megvertek egy sajóbábonyi nőt, hogy pár nappal később belehalt a sérüléseibe, többek között a koponyatörés okozta a halálát. Az elkövetők pénz nélkül távoztak az áldozat házából.

Halált okozó testi sértés, valamint felfegyverkezve, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablással vádolnak egy 25 éves férfit és a fiatalkorú társát, akik tavaly júniusban megtámadtak egy idős asszonyt Sajóbábonyban. A vádlottak a bűncselekmény elkövetése során berúgták a nő házának ajtaját, majd bementek az épületbe, ahol az ágyban fekvő sértettől először cigarettát és tüzet kértek, de mivel nem tudott nekik adni, ezt követően pénzt követeltek tőle – írja a hvg.hu.

Illusztráció

Illusztráció

Az idős asszonyt először a fiatalkorú férfi rúgta fejbe, amelynek hatására a földre esett, a társa ezután egy seprűnyéllel ütötte a fején és a testén. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy miután a családtagjai rátaláltak, és kórházba szállították, pár nappal később elhunyt. A halál oka: a mintegy 22 ütéssel okozott koponyatörés, végtagtörések, valamint az ezek miatt fellépő szövődmények.

A két férfi a verést követően pénz nélkül távozott az asszony házából. Az ügyészség a felnőttkorú esetében börtönbüntetést, a fiatalkorú társa tekintetében fiatalkorúak börtönbüntetését kezdeményezte.

Kommentek:

Top 0