• Krimi
Gyöngyösi Lilla

Savtámadás miatt keresik a tévésztár barátját

A londoni savtámadásban 20 ember megsebesült, ketten súlyosan.

A rendőrök keresik a brit reality sztár Ferne McCann partnerét, mivel valaki savval fújta le a bulizókat a zsúfolt londoni Mangle klubban.

A 25 éves Arthur Collins szökésben van. A férfi barátnője, Ferne McCann a The Only Way Is Essex című díjnyertes reality sorozat sztárja.

A savtámadás miatt egy 24 és egy 29 éves vendéget súlyos égési sérülésekkel egy essexi szakkórházban ápolnak – írja az Independent.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A sérültek között van a 22 éves ausztrál modell, Isobel Fraser és testvére, Prue is. A modell azt mondta, köhögött és nem kapott levegőt. Olyan volt, mintha gáz került volna a levegőbe. Azt hitte, terrortámadás történt, ezért nagyon megrémült.

  Harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a karján és a hátán, a pólója a bőrére olvadt.

  A rendőrök átkutatták Collins lakását, ahol fegyvereket, kannabiszültetvényeket és a termesztéshez szükséges eszközöket találtak. Egy 54 éves férfit és egy 52 éves nőt letartóztattak a drogtermesztés miatt. McCann eközben arra kéri a barátját, hogy adja fel magát a rendőrségen.

  A nő nem volt ott Collinsszal a buliban, így a szóvivője szerint ő sem tudja, pontosan mi történt. Így ő is, akárcsak a közvélemény azt szeretné, ha a férfi együttműködne a rendőrséggel és elmondaná a történteket. A rendőrök kérik, ha bárki ott volt a klubban vagy látta, ki menekül el a helyszínről, jelentkezzen.

  Több százan voltak jelen, amikor valaki savval fújta le a bulizókat vasárnap este. Később a katasztrófavédők autói teljesen leblokkolták a környék forgalmát. A klub előtt rengetegen tolongtak égési sérülésekkel, egyesek vízzel próbálták locsolni a barátaikat. 

  Kommentek:

  Top 16