• Krimi
Faktor

Hallgatta a haldokló hörgését: végzett nagymamájával a magyar nő

Egy 35 éves cserszegtomaji nő pénteken reggel Sarkadkeresztúron egy baltával megölt egy 81 éves idős nőt.

Illusztráció.

Illusztráció.

A gyanúsított csütörtök este pénzt kért 81 éves nagymamájától Sarkadkeresztúron, de korábbi sérelmeik miatt, illetve azért, mert a sértett nem adott kölcsön, összevesztek. A veszekedés másnap reggel is folytatódott, melynek során a nő a konyhában, a neki háttal álló idős asszonyt egy baltával legalább háromszor a fején megütötte.

A gyanúsított első két alkalommal a balta fokával ütött, majd negyed óráig hallgatta a szomszéd szobában dohányozva a földön fekvő sértett hörgését, ezután a balta élével is lesújtott. A sértett a helyszínen elhunyt. A gyanúsított ezután a sértett holttestét az udvari kukába rejtette, a házban összetakarított, a vérrel szennyezett szőnyeget és függönyt elrejtette, a baltát egy ronggyal letakarította, majd a rongyot elégette.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Mindezek után a terhelt a táskáiba csomagolta az asszony laptopját, két üveg alkoholt, illetve arany ékszereket és távozni készült, de erre már nem került sor, mivel megérkeztek a sértett hozzátartozói, akik értesítették a rendőrséget.

    A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított előzetes letartóztatását 30 napra elrendelte – tájékoztatott Dr. Veress Gabriella főügyész.

    Kommentek:

    Top 16