• Krimi
CsR

Sállal fojtották meg a gyönyörű kozmetikusnőt, vallott a volt férj

A Nagy-Britanniában élő 28 éves kozmetikusnőnek a családja soha nem bocsátotta meg, hogy engedélyük nélkül másodszorra is férjhez ment. Hazacsalták, azt mondták neki, hogy édesapja beteg, majd első férje megfojtotta.

Samia Shahid esetéről már írt a Faktor. Akkor még csak vizsgálat indult Pakisztánban, mert a 28 éves nő gyorsan és gyanús körülmények között halt meg. A családja azt mondta, hogy szívinfarktus vagy asztma végezhetett vele, gyorsan el is temették.

A nő testét exhumálták és igazságügyi orvos szakértők vizsgálták meg, ekkor találták meg Samia nyakán a fojtogatás nyomait. A DailyMail szerint a kozmetikusnő első férje, egyben unokatestvére beismerte, hogy ő ölte meg a nőt, azt mondja, becsületbeli ügy volt, a család nem állhatta, hogy Samia másodszorra is férjhez ment, az ő beleegyezésük nélkül. Hazacsalták Pakisztánba a Nagy-Britanniában élő és dolgozó nőt. Azt mondták neki, hogy az apja nagyon beteg. Samia hazament, hogy még láthassa édesapját. A volt férj azonban egy sállal megfojtotta őt.

Samia hirtelen halála új férjének lett gyanús. Korábban azt mondta, hogy "Biztos vagyok benne, hogy a feleségem a családja miatt halt meg. Egészséges volt és nem küzdött semmilyen betegséggel. Azt gondolom, hogy megölték, mert nem örültek a házasságunknak" - mondta a férj.

Kommentek:

Top 0