• Krimi

Sajtkrémmel és csavarhúzóval indultak lopni - videó

Hétfőn délelőtt egy szolnoki társasház egyik lakásába tört be két férfi. A rendőrök akkor kapták el őket, amikor még a lépcsőházban voltak.

A betörők a ház bejárati ajtaját és az egyik lakás ajtaját felfeszítették, ezen felül pedig több bejárati ajtó kémlelőnyílását sajtkrémmel kenték be. A lakók bejelentése után pár perccel már meg is érkeztek és a lépcsőház harmadik emeletén igazoltatták és elszámoltatták a két budapesti férfit.

A páros tagadta a betörést, de a rendőrök a férfiak ruhájának-, illetve a csomagjainak átvizsgálása során ékszereket és több, betöréshez használatos eszközt találtak. A csomagokból előkerült többek között több zárfésűs eszköz, egy csavarhúzó, egy szövetkesztyű és egy tubus bontott krémsajt is.  A rendőrök K. Zoltánt és N. Józsefet lopás miatt elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A két férfit kihallgatták, majd őrizetbe vették őket.

A rendőrök az eszközöket lefoglalták. Forrás: police.hu

A rendőrök az eszközöket lefoglalták. Forrás: police.hu

A betöréskor készpénzt és ékszereket loptak el a szolnoki lakásból. A rendőrök a gyanúsítottak autóját és a náluk talált eszközöket is lefoglalták – írja a police.hu.

Top 0