• Külföld
Fakor

Sajnálja a botrányos videót a YouTube-sztár, de a rajongók nem érik be ennyivel

Az internetezők megbocsáthatatlannak tartják a videó feltöltését, amelyen egy öngyilkos szerepelt.

Logan Paul YouTube-sztár kiakasztotta az internetezőket, amikor az egyik év végi videójában megmutatta egy öngyilkos fiatal holttestét. A videós azonban nem számított rá, hogy ekkora felháborodás lesz az ügyből, ezért most mindenkitől bocsánatot kért - írja a BBC.

Paul azt mondja, szégyelli magát a történtekért, és tudja, hogy nagyot hibázott: azt állítja, már az első pillanatban le kellett volna tenni a kamerát, de rossz döntést hozott és csalódott magában.

A videós egyébként Japánban forgatott barátaival, amelynek keretében elmentek a Fudzsi hegy tövében lévő Aokigahara erdőbe is. A terület ismert a japán mitológiából, melyek szerint különböző démonok lakhelye. De az erdő arról is hírhedt, hogy rengetegen mennek oda meghalni: 2002-ben 78 holttestet találtak az erdőben, ahol egyébként táblákkal hívják fel a látogatók figyelmét, hogy gondolják át szándékukat. 

Paulék is az öngyilkosságról szerettek volna videót készíteni, de az elrettentő felvétel helyett csak azt érték el, hogy maguk ellen fordították a közvéleményt.

A 21 éves Paul egyébként már törölte a videót a 15 millió feliratkozóval rendelkező csatornájáról, bár többen már azért küzdenek, hogy a YouTube törölje az egész csatornát. A kétes felvételt egyébként több mint egymillióan látták.

Kommentek:

Top 0