• Tech
Faktor

Ismét fejlesztésre készül a Facebook

A legújabb fejlesztési tervek szerint ezúttal nem csak a felhasználók töltenének fel videókat a közösségi oldalra, hanem maga a cég is exkluzív videókat és tévéműrosokat tenne közzé.

Ismét fejlesztéseket tervez a Facebook, az élő közvetítések beindítása után most tévéműsorokkal és exkluzív videókkal bővítené a közösségi oldal kínálatát, amelyeket ezúttal a cég biztosítana a felhasználók számára. Ráadásul ezek a tartalmak nem lennének máshol megtekinthetők – írja a Business Insiderre hivatkozva az Origo.

Illusztráció

Illusztráció

A cég egyelőre még csak a tárgyalások előkészítésénél, valamint a partnerek felkutatásánál tart, elsősorban a sportközvetítések, valamint előre megírt, és nem megírt műsorok, játékos showműsorok iránt érdeklődnek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Facebook kreatív igazgatója, Ricky Van Veen elmondta, hogy egy új videós ökoszisztéma kialakítása a céljuk, ami a mobilplatform előnyei mellett a Facebookra jellemző közösségi funkciókat is hasznosítja.

    A közösségi oldal emellett már azon is dolgozik, hogy egy másik szolgáltatás, a Collections által különféle médiacégek tartalmait kínálja majd a felhasználóknak.

    Kommentek:

    Top 16