• Külföld

Saját fiával tervez közös gyereket a nő, össze akarnak házasodni

A 32 éves Ben Ford és az 51 éves Kim West szerint viszonyuk nem vérfertőző. Az anya ráadásul azt állítja, hogy szexuális életük is fantasztikus.

A nő Ben Fordot egy héttel születése után adta árvaházba. 30 év telt el, mire újra találkoztak, kapcsolatuk azonban a vártnál is szorosabb lett. Már két éve párkapcsolatban élnek. Mindketten úgy gondolják, hogy ennek így kellett történnie.

Fotó: The New Day

Fotó: The New Day

A pár a New Daynek nyilatkozott. Szerintük szexuális életük több, mint kielégítő. Össze is akarnak házasodni, sőt, közös gyereket terveznek. Azt állítják, hogy viszonyuk nem vérfertőzés, inkább „genetikus szexuális vonzódásnak” nevezik. A kifejezést azokra használják, akik azért vonzódnak valakihez, mert vannak közös génjeik, de felnőttkorukban találkoztak először.

Ben Ford 2013-ban vette fel a kapcsolatot Kim Westtel. Ekkor még az Egyesült Államokban élt, anyja pedig Angliában. A férfi ekkor már két éve házas volt, de anyjával való kapcsolata miatt elváltak.

A fiú levele után többször beszéltek telefonon, majd személyes találkozót is szerveztek. Az anya szerint olyan volt, mintha évek óta ismernék egymást. A belsőépítészként dolgozó Kim West egy idő után rájött, hogy vonzódik a fiúhoz, szexuális álmai is voltak róla. Teljesen összezavarodott az érzéstől és az interneten nézett utána. Ekkor talált egy cikket a „genetikus szexuális vonzódásról” és megkönnyebbült.

A Mirror szerint a pár egy hotelben találkozott először, ahol az első üveg pezsgő elfogyasztása után már csókolóztak is, azóta többször is lefeküdtek egymással. Három nappal később a fiú elmondta feleségének, hogy az anyja miatt elhagyja. A pár Michiganbe ment, hogy segítséget kérjenek egy hasonló pártól az új élet elkezdéséhez.

Az anya a viszonyról azt mondta, hogy fiával olyanok, mint

a borsó meg a héja, együtt kell lenniük.

Hozzátette, hogy tudja, hogy az emberek szerint ez gusztustalan és uralkodniuk kéne az érzelmeiken, de szerinte ilyen szerelmet az életben csak egyszer érezhet az ember.

Top 0