• Külföld
Faktor

Saját édesapja gyilkolhatta meg az ártatlan 8 éves kislányt

A rendőrség letartóztatta az apát és a kislány nagybátyját is.

Nyilvánosságra hozták az első képet az otthonában halálra késelt brit kislányról. A nyolcéves gyermek megölése miatt az apát és a férfi bátyját tartóztatták le - adta hírül a Mirror.

A rendőrséget szombat este 9 után riasztották Brownhills-be, ahol a kis Mylee Billinghamet súlyos sérülésekkel találták meg. Azonnal kórházba vitték, ott azonban életét vesztette.

A kicsi apja, Bill Billingham is szúrt sérülést szerzett a hasán, de az állapota stabil, letartóztatták. A férfi mindössze egy órával azelőtt, hogy a rendőrséget a helyszínre riasztották volna, a Facebookra posztolt egy képet arról, hogy a lány pizzát eszik az ágyban.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az apa 54 éves bátyja, Mark "Billy" Billingham a tévénél dolgozik, egy vetélkedőhöz készíti fel az új résztvevőket. Korábban pedig olyan sztárok testőre volt, mint Brad Pitt, Angelina Jolie és Tom Cruise, valamint 27 évet szolgált katonaként.

    A helyiek szombat este hallották a kislány anyját, hogy az sikoltozza: "megkéselte a kicsikémet". Az anya egyébként nem a tragédia helyszínén él.

    Kommentek:

    Top 16