• Külföld
Faktor

Kórházba került a médiamogul, súlyosan megsérült

Nem tud munkába állni.

Vitorlázás közben megsérült Rupert Murdoch médiamogul, aki otthonában lábadozik. A baleset még napokkal ezelőtt történt, a 86 éves Murdoch kórházba is került Los Angelesben, ám az erről szóló információk csupán szerdán este kerültek nyilvánosságra.     

A baleset körülményei és részletei egyelőre nem ismeretek - írja az MTI. Annyit tudni, hogy Murdoch az egyik fia, Lachlan jachtján pihent a Karib-tengeren, és súlyos hátsérüléssel került kórházba.

Az AP amerikai hírügynökség megszerezte azt az e-mail, amelyben a sérüléséről maga Murdoch értesítette munkatársait, közölve, hogy jó ideig otthonról dolgozik.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az ausztrál születésű, de amerikai állampolgár Murdoch balesete nagy médiaérdeklődést kelt az Egyesült Államokban. Murdoch tulajdonában van ugyanis két nagy médiavállalat: a Fox és a News Corp. A Foxhoz tartozik a republikánusokhoz közelálló Fox televízió, számos rádió, és a 21st Century Fox filmgyártó cég is. A News Corp. birtokolja a tekintélyes The Wall Street Journal című lapot és több más, nyomtatott újságot, a HarperCollins könyvkiadót, valamint több ausztráliai újságot.

    Kommentek:

    Top 16