• Krimi
Faktor

Ruhaeladásnak álcázta a lopást - videóval

Egy nő egy idős férfinek akart ruhát eladni a házában Kecskeméten, miközben pénz után kutatott.

2015. január 20-án délben csengetett be a román nő egy idős kecskeméti férfihez. Azt mondta, ruhát akar eladni neki, és a férfi beengedte őt a házába. Amíg egy nadrágot próbált, a nő a férfin lévő ing zsebéből próbált pénzt lopni. A férfi ezt észrevette és elküldte a nőt.

A nő két nap múlva ismét felkereste a férfit, és felajánlotta az eladott rossz minőségű nadrágok cseréjét. A férfi ismét beengedte őt a házába. Amíg ruhákat próbált, a nő átkutatta a szobában lévő szekrényt. Mikor a férfi ezt észrevette, a nő azt mondta, csak ajándék ruhát akart a szekrénybe tenni. Az ott lakók ezt már nem hitték el, és megkérték, hogy menjen el. A nő ekkor azt tettette, hogy rosszul van, és vizet kért, majd pénzt kért a hazautazáshoz. Amikor a férfi az inge zsebébe nyúlt, észrevette, hogy már hiányzik a pénze. Ekkor megpróbálták feltartani a nőt, aki meglökte az ajtót, amitől a kilincset fogó férfi elesett, így el tudott menekülni.

A rendőrök azonnal keresni kezdték a nőt, akit november 19-én a román rendőrök elfogtak. December 4-én a nőt átadták a kecskeméti rendőröknek, és őrizetbe vették.

Top 0