• Sport
Faktor

Rossz lakásba ment be, agyonlőtték a tehetséges játékost

Tragikus történetről számolt be az ESPN: agyonlőtték a New Orleans Pelicans 23 éves játékosát, Bryce Dejean-Jonest, aki azért utazott Dallasba, hogy együtt lehessen a barátnőjével, és együtt megünnepelhessék kislányuk első születésnapját.

Fotó: Europress - Stacy Revere/Getty Images

Fotó: Europress - Stacy Revere/Getty Images

A játékos ügynöke szerint Dejean-Jones dühösen elhagyta barátnője lakását, miután összevesztek. Később visszament az apartmanba, ahol korábban még soha nem járt, és rossz emeletre ment, a harmadik helyett a negyedik szintet választotta. Odament az egyik lakás ajtajához, ami zárva volt, a játékos pedig azt hitte, hogy a barátnője nem akarja beengedni, ezért dörömbölni kezdett az ajtón, amit végül berúgott. A lakás tulajdonosa korábban aludt, a nagy zajra viszont felébredt. Hangosan rászólt Dejean-Jonesra, de miután nem kapott választ, lőtt. A játékos a hasába kapta a lövést, azonnal kórházba vitték, ahol később meghalt.

Dejean-Jones játékjogát senki nem foglalta le a drafton, szabadügynökként igazolta le a New Orleans. Egyetemi évei alatt 10,8 pontot átlagolt meccsenként. A Pelicans tavaly októberben átadólistára tette az irányítót, majd két hónappal később újraigazolta egy 10 napos szerződéssel. Februárban pedig már egy kétéves kontraktust kapott, újonc évében 5,6 pontot és 3,4 lepattanót átlagolt 14 mérkőzésen.

Top 0