• Belföld
Faktor

Megrongálta az autókat, mert feldühítette a szabálytalan parkolás

Őrizetbe vett a rendőrség egy nyíregyházi férfit: négy személygépkocsit is megrongált, mert feldühítették a véleménye szerint szabálytalanul parkoló autók.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Egy 44 éves férfit rongálás és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség, mert autókat rongált Nyíregyházán – írja a police.hu.

A rendőrség november 22-én kapott bejelentést arról, hogy egy ismeretlen férfi a Krúdy köz közelében letörte egy parkoló gépkocsi visszapillantó tükrét. A gyanúsítottat a jármű tulajdonosa érte tetten és egészen addig visszatartotta, amíg a rendőrök kiérkeztek a helyszínre. A férfi zavartan, agresszívan viselkedett.

A feltételezett elkövető előállítása során a rendőrség arra a megállapításra jutott, hogy a helyi lakos több, ugyanazon a környéken elkövetett gépkocsi megrongálásával is összefüggésbe hozható.  A nyomozás adatai szerint három nap alatt négy autóban is kárt tett.

A gyanúsított azt mondta, hogy azért követte el a bűncselekményeket, mert feldühítették a véleménye szerint szabálytalanul parkoló autók.

A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Kommentek:

Top 0