• Krimi
Faktor

Röhögve vásároltak a férfiak, akik kisfiúkat zaklattak szexuálisan

Iskolába ment négy londoni kisfiú, amikor két, húszas éveiben járó fiatal férfi szexuálisan erőszakoskodott velük. Kiderült, hogy a két férfi két kislányt is bántott nem sokkal később aznap reggel. A rendőrök most egy biztonsági kamerás felvétel segítségével keresik a két férfit.

Fotó Metropolitan Police

Fotó Metropolitan Police

A londoni rendőrség által kiadott felvételen az látszik, ahogy két fiatal férfi jó hangulatban, nevetgélve vásárol egy boltban. Őket keresik a gyerekek elleni támadásokkal kapcsolatban, azt viszont a hatóság nem pontosította hogy mikor készült a felvétel.

Hackneyben, Belső-London egyik kerületében történt a támadás, még tavaly júliusban, a rendőrség ma hozta nyilvánosságra a felvételt. A négy kisfiú éppen iskolába ment együtt a rendőrségi közlemény szerint, amikor a későbbi személyleírások alapján a videón látható két fiatal férfi szexuálisan zaklatta őket - azt nem részletezték, hogy ez pontosan mit jelent. Később kiderült, hogy két kislányt is bántottak ugyanígy, nem messze az első támadás helyszínétől. A rendőrség az emberek segítségét kéri, illetve várják további áldozatok jelentkezését is.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16