• Külföld
Faktor

Robbanások a filmforgatáson, egy ember lábát amputálni kellett - videó

Drámai jelenetet rögzített több kínai kamera is, mikor Csianban, egy rögtönzött fahídon több robbanás is történt. A helyszínen egy filmes stáb forgatott, viszont a robbantásoknak látványosnak, de veszélytelennek kellett volna maradniuk. Senki nem érti, mi történt pontosan.

A balesetben többen megsérültek, három embert a közeli kórházban ápolnak. Egy sebesültnek nem lehetett megmenteni az egyik lábát, ő amputáción esett át – írja az Independent.

A videón az látszik, hogy a rögtönzött fahíd tele van emberekkel, majd hirtelen több helyen, sorozatosan robbanások történnek. A riadt emberek vagy a part felé futottak, vagy a vízbe vetették magukat. Azonban a robbanások később a parton, az erdőben is folytatódtak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A videó végén az is látszik, milyen állapotban maradt a baleset után a terület: a híd szinte teljesen megsemmisült, mindenhol törmelék hever.

    A robbantások a "Long Road" című kínai film forgatásán történtek, egy jelenet részeként – azonban a tervek ellenére minden robbanás valóságosra sikeredett, így történt a baleset. A hatóságok nyomoznak az ügyben.

    Top 16