• Belföld
MZ/X

Őrjöngő drogos randalírozott Szombathelyen

Belekötött a pultosba, megverte a védelmére kelő vendégeket, majd megrongált egy autót is.

Herbálos - foglalta össze tömören az előzményeket a 112pressnek nyilatkozó vendég, miközben a tenyerét többször elhúzta a szeme előtt.

Fotók: 112press.hu

Fotók: 112press.hu

A szombathelyi presszó előtt vérnyomok, egy közeli parkolóban letört tükrök emlékeztettek a percekkel korábbi őrjöngésre.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a középkorú férfit, aki a szombathelyi Anita presszóban kezdett verekedni, majd egy gépkocsit is megrongált. A 112 press információi szerint a többek által kábítószeresként jellemzett férfi "zombiként" közlekedve levert egy hamutartót a presszó előtti asztalról, de ezt észre sem vette, így tért be a szórakozóhelyre. A felszolgálónő azonban szóvá tette, hogy jobban oda kellene figyelni, mire a férfi trágár szavakkal válaszolt.

Az elmondások alapján ezt elégelte meg az egyik vendég, aki a nő védelmére kelt és azt szerette volna elérni, hogy a kötekedő férfi távozzon. Ő azonban ütéssel válaszolt. Úgy tudjuk, több embert is megütött, mielőtt sikerült ajtón kívülre penderíteni, de ott ismét nekiesett az egyik vendégnek, aki ettől a földre került. A férfi a földön is rúgta áldozatát, illetve egy asztalt is ráborított, majd mint aki jól végezte a dolgát, nyugodt tempóban elsétált.

 
  Az időközben értesített rendőrök a Szűrcsapó utcai presszó teraszáról látták meg a Bem József utcai parkolóban éppen autótükröt letörő férfit. A készenléti rendőrök távolabbról kiabáltak neki, hogy fejezze be, majd a férfihez futva elfogták.

  Addigra a Suzukinak mind a két tükrét letörte az őrjöngő és az autó fényezésében is kárt tett. A vasárnap 14 órai eseményeknek sok szemtanúja volt a környező házakból. A presszó előtt megvert férfit mentő szállította kórházba, az őrjöngőt pedig a rendőrök vitték el a helyszínről.

Kommentek:

Top 0