• Krimi
Faktor

Részletek a berettyóújfalui tömegszerencsétlenségről, ez vár a román sofőrre

A balesetben, amelyet egy román sofőr okozott, tíz ember sérült meg.

A rendőrök őrizetbe vették azt a román sofőrt, aki tömegszerencsétlenséget okozott.

A férfi egy román rendszámú kisbusszal és az általa vontatott trélerrel közlekedett vasárnap délután a 42-es főúton, Biharkeresztes felé. Nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó kocsitól, és amikor az lassított a férfi a kisbusszal fékezett, majd elvesztette uralmát a járműve, valamint a tréler irányítása felett. A román rendszámú kisbusz áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szlovák rendszámú autóval, majd a kisbusz egy román rendszámú kocsinak is nekiütközött. A pótkocsi a mikrobuszról leszakadt, felborult és az úttest közepén állt meg.

Kattintásra galéria nyílik! Fotó: police.hu

Kattintásra galéria nyílik! Fotó: police.hu

EZT IS AJÁNLJUK:

    A balesetben két román utas életveszélyes, a szlovák sofőr súlyos, míg másik hat román és egy szlovák utas könnyű sérüléseket szenvedett.

    A rendőrök a 39 éves román sofőrt kihallgatták. Vele szemben, szakértők bevonásával tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása miatt őrizetbe vétele mellett folytatja a vizsgálatot a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály - írja a police.hu.

    Kommentek:

    Top 16