• Külföld
Faktor

Egyszer csak gyerekdal szólalt meg éjjel a semmiből, rosszul lettek az ijedtségtől a lakók

A mondóka a sötét éj közepén elég ijesztő tud lenni, de már fény derült a forrására.

Egy angol nő a héten a helyi tanácsnál tett panaszt, mert hétfőn éjszaka  két-három percenként elkezdett szólni a távolban az It's raining, it's pouring kezdetű angol mondóka (ami feltehetően egy olyan öreg bácsiról szól, aki lefekvés előtt beverte a fejét és reggelre meghalt).

Illusztráció.

Illusztráció.

Nem ez volt ráadásul az első eset, hónapok óta megszólalt már időnként a titokzatos gyermekdal, a nő elmondása szerint mikor először meghallotta, annyira megrettent, hogy szabályosan rosszul lett, fogalma sem volt, hogy honnan jöhet a horrorfilmbe illő hang.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Végül most kiderült, hogy az ipartelep riasztója játszotta a mondókát mindig, amikor valami elment a felszerelt kamera előtt, hogy elriassza a betörőket. Erre egyébként jól működött, a cég szóvivője szerint pedig nem is gondolták volna, hogy zavarhatja a közeli lakosokat.

    Most aztán a panaszokra tekintettel lejjebb vették a hangerőt, és bocsánatot kértek minden érintettől, úgyhogy remélhetőleg a jövőben már tényleg csak a betörőket fogja zavarni a mondóka - írja a BBC.

    Kommentek:

    Top 16