• Külföld
Faktor

Rettenetes házassági fogadalom, brutális vérengzés lett az "ígéretből"

A házaspár évekig békésen élt, de aztán a nőnek szeretője lett.

Egy michigani pár házasságkötéskor megfogadta, hogy ha bármelyikük félrelép az évek során, akkor annak szeretőjét közösen megölik. A házaspár évtizedekig békében élt az Egyesült Államokbeli Iron River-ben, míg aztán 2014-ben megtörtént Jasonnek egészségügyi problémái adódtak, és a házasság is lassan megromlott. Egy idő után pedig kiderült, hogy felesége szeretőt tart - írja a Mirror.

A korábbi "ígéretnek" megfelelően a pár eltervezte a szerető megölését. Kelly átcsábította lakásukba a férfit, Jason pedig egy vadászpuskával fejbe lőtte a szeretőt. Ezután a férfi testét egy elektromos fűrésszel feldarabolták, a testrészeket pedig szétszórták a környéken.

Pár nappal később a házaspár áthívta grillezni barátaikat, és mint kiderült, a szerető megmaradt darabjaiból készült a vacsora. Nem sokkal később a rendőrség megtalálta a férfi autóját, amelyet a házaspár egy elhagyatott helyen hagyott, benne pedig egy cetli volt, amelyen a házukhoz vezető út volt. De akkor még a rendőrség nem talált a háznál semmi gyanúsat.

2016-ban aztán Kelly, mivel haragudott férjére a szerető megölése miatt, Jasont is megölte. A rendőrségen mindent bevallott, 65 év börtönre ítélték.

Kommentek:

Top 0