• Belföld
Faktor

Rettenetes baleset Budapesten: faág törte el egy morotos gerincét

A férfi kibírhatatlan fájdalmakkal él, évekig nem dolgozhat.

Motorozás közben szakadt rá a sofőrre egy korhadt fa ága a XIII. kerületi Lehel úton. A balesetben eltörött a gerince, kibírhatatlan fájdalmakkal él, évekig nem dolgozhat. A 24 éves férfi kártérítési pert indított — számolt be a Blikk.

A lap szerint a motoros balesete után 1-2 órával később egy arra járó kabrióra is rászakadt egy ág ugyanarról a fáról. Az autó sofőrje szintén megsérült, a fát csak azután vágták ki. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A férfi a lapnak azt mondta:

Az utolsó emlékem, hogy egy reccsenést hallok, majd lombokat látok magam előtt. A következő kép, hogy a mentők szólnak: ne mozogjak, majd számolni kezdenek és átraknak egy ágyra. Iszonyatos fájdalmat éreztem.

A sérült a fát kezelő cég ellen kártérítési pert indított, a sérülései mellett ugyanis a motorja és a bukósisakja is totálkáros lett. A varratokat két hét múlva szedik ki, de 1 éven belül újra kell műteni, és 1-2 évig nem dolgozhat. A lapnak nyilatkozó ügyvéd szerint a férfi 2-3 millió forintos sérelemdíjra is számíthat.

Kommentek:

Top 0