• Belföld
Faktor

Rettenet Veresegyházán: fényes nappal erőszakoltak meg egy fiatal nőt

A 23 éves nőt leütötte támadója, majd kiélte rajta vágyait.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Fényes nappal erőszakoltak meg egy 23 éves nőt Veresegyházán múlt hétfőn – értesült a Bors. A fiatal éppen az erdőkertesi vasútállomásra tartott, hogy a nyolc órakor induló vonatot elérje, de a Revetek utca utáni erdős részen megtámadták.

Zaklatottan, összezuhanva, piszkosan érkezett az állomásra fél kilenc körül. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak. Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire

– mondta a Borsnak egy állomáson dolgozó, aki egyből hívta a rendőröket és a mentőket. A szerencsétlenül járt nő a vasúti pénztárban várta meg, míg a szülei megérkeztek.

Úgy mesélte, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Először reszketett az ijedtségtől, aztán kicsit lenyugodott, de zaklatott volt, és remegett utána is

– tette hozzá az asszony, akit aztán a rendőrök is kihallgattak. A megerőszakolt nő édesanyja a Facebookon szívszaggató levélben kér segítséget. Szerinte csak egy hajszálon múlt a lánya élete.

"Átéltük a családommal azt, ami egy család életében a legrosszabb lehet. Nem kívánom senkinek. Meg kell tudnia mindenkinek, hogy milyen szörnyű, tragikus, rettentő bűncselekmény történt a lányommal. Hétfőn reggel a 8.00-kor induló vonathoz ment az erdőkertesi állomásra a veresegyházi oldalon, mikor hátulról megtámadta valaki.

Brutálisan megverte, kirabolta és megerőszakolta őt, az élete egy hajszálon múlt. Kérlek benneteket, hogy nagyon figyeljünk egymásra! Ezzel a bűncselekménnyel az a tapasztalatunk, hogy nem figyelünk eléggé, ha valaki bajban van, kell a segítség. Ne forduljatok el attól, aki zaklatott, ko­szos, mert lehet, hogy áldozat! Kérlek benneteket, hogy a gyanús em­bereket jelentsétek a rendőrségnek!"

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Kommentek:

Top 0